Aluminium broedkooien 1 !!!

Nieuwe broedkooien !!!

Onze broedkooien zijn alleen van zeer hoogwaardig materiaal gemaakt. De voordelen zijn:

- Compleet afgewerkt met Trespa!

- Afgewerkt in bruut extra Aluminium flens / lip profielen!

- Esafort gaas fronten 12.7 x 12.7 x 1.05 of 16 x 16 x 1.2 of 19 x 19 x 1.45!

- Geen last meer van bloedluizen!

- Optioneel trespa schuiflade!

- Geschikt van tropen t / m kromsnavels!

- Gewoon met de hoge drukspuit schoon spuiten!

 

 

Onderstaande uitvliegkooi is bestemd voor Gold Amadine's en is voorzien 3 gaats draaivoederplateau en een trespa boarding in lip profiel verwerkt . De kooi is geheel van voorzien trespa incl. 2 trespa schuiflade,s. De voorzijde en het dak is van gaas 16 x 16 x 1.2. met 2 deurtjes met ingelegde schanieren. Afmeting 200 cm breed x 70 cm diep x 100 cm hoog. Deze uitvliegkooi is geheel gemaakt in het bruut extra dus verweerd en oxideerd zeker niet.

 
 
 
Deze kooi is opgebouwd uit losse panelen dus niet uit een stuk gemaakt, dus zeer gemakkelijk demonteerbaar.
 

     

Onderstaande kooi is bestemd chinchilla's maar kan ook fungeren als papegaaienkooi, parkietenkooi enz. enz. en is voorzien van een trespa boarding. De kooi is geheel voorzien van trespa.. De voorzijde is van gaas 19 x 19 x 1.45 Standaard afmeting 100 cm br. x 100 cm diep x 100 cm hoog. Deze kooien zijn geheel gemaakt in het BRUUT EXTRA dus verweren en oxideren zeker niet. Deze kooi is binnen 15 minuten in en uit elkaar te halen Prijs : € 340,- 

 

   

Let op !!! Onderstaande broedkooien met uitneembaar front en verzinkte schuiflade's worden door ons niet meer gemaakt. 

Alleen voor kooien met een gaasfront en een trespa lade kunt u nog bij ons terecht.

Tevens verkopen wij alle benodigte materialen voor dit soort kooien voor de handige zelfbouwer en hebben we uiteraard enkele voorbeelden staan.

       
Onze broedkooien zijn alleen van zeer hoogwaardig materiaal gemaakt. De voordelen zijn:

- Compleet afgewerkt met Trespa!

- Aluminium kokerprofielen!

- Uitneembare fronten!

- Geen last meer van bloedluizen!

- Verzinkte schuiflade!

- Geschikt van tropen tot kromsnavels!

 


Doordat alle materialen zeer goed vocht en weerbestendig zijn is het uitermate gemakkelijk om ze schoon te maken en zelf deze schoon te spuiten met een hoge druk spuit.

De afmetingen van de kooien op de foto zijn per stuk: 66.5 cm breed, 50.5 cm hoog en 41 cm diep. Deze broedkooien zijn voorzien van verzinkte schuiflade, front na keus(zware spijl) of kanariespijl met voederbakjes slechts.

Sorry deze broedkooien met verzinkte schuiflade's zijn uit ons assortiment.

Onderstaande broedkooien zijn bestemd voor grote parkieten & papegaaien soorten en zijn voorzien van een 2 of 3 gaats draaivoederplateau en evt. een trespa boarding met een controle gat of deurtje naar wens voor het broedblok . De kooi is geheel van voorzien trespa incl. trespa schuiflade.. De voorzijde is van gaas 19 x 19 x 1.45 of 25.4 x 25.4 x 1.75 of 25.4 x 25.4 x 2.05. Deze broedkooien zijn geheel gemaakt in het BRUUT EXTRA dus verweren en oxideren zeker niet. Incl. zitstok 5 cm dik en zit stokhouders.Onderstaande uivliegkooi is speciaal voor een klant op maat gemaakt en bestemd kanarie's.
De kooi is geheel voorzien van trespa en een trespa boarding met schuiflade, 2 gaats draaivoederplateau en zelfs een uitvliegluik.
De voorzijde is van gaas 16 x 16 x 1.05 afmeting 135 cm breed x 55 cm diep x 120 cm hoog. Deze kooien zijn geheel gemaakt in het BRUUT EXTRA dus verweren en oxideren zeker niet.