Cattery's 2. !!!                    

Onderstaande Cattery is 400 cm breed 300 cm diep en 170 cm hoog  uiteraard is dit alles precies volgens de wens van de klant gemaakt.

Bij deze maximale overspanning is het noodzakelijk dat er 2 staanders in het midden van de cattery worden geplaatst tegen het doorzakken van het dak.

Een zeer royale cattery !!!

Onderstaande Cattery is poeder gecoated antraciet grijs en heeft een standaard maat van 209 cm breed 102 cm diep maar is in de hoogte aangepast naar 192 cm hoog  uiteraard is dit alles precies volgens de wens van de klant in Houten ( Utrecht ) gemaakt.

Tevens is deze kattenren uitgerust met een sluis met afsluitbaar deurtje 30 cm x 30 cm welke tegen de gevel van de woning van de klant word aan gezet zodat zijn huidieren zelf kunnen bepalen wanneer zij een frisse neus kunnen gaan halen .

Een zeer royale cattery !!!

Onderstaande Cattery is op maat gemaakt voor een klant in Geldrop 310 cm breed x 145 cm diep x 202 cm hoog uitgevoerd in het poeder gecoated aluminium met een trespa dak en achterwand, deze cattery is voorzien 19 x 19 x 1.45. gaas.

Onderstaande Cattery is speciaal op maat gemaakt voor een klant in Beuningen. Dit betreft een zogenaamd muurmodel kattenren ( de openzijde word tegen een muur geplaatst ) 440 cm breed x 250 cm diep x 195 cm met een verspringing naar 230 cm hoog uitgevoerd in het geanodiseerd aluminium voorzien van 19 x 19 x 1.45 esafort gaas,een hoge deur en in het dak een klapluik zodat de klant zijn ramen en dakgoot via de kattenren kan schoonmaken.

Een zeer royale Kattenren !!!

Hier kan uw nieuwe cattery staan afgebeeld !!!