Honden transportkooien & Benche's !!!     

Onderstaande klanten hebben bij ons losse materialen besteld al dan niet het aluminium en het trespa op maat gezaagd.

Op de foto's hieronder kunt u zien dat werkelijk alles mogelijk is met aluminium kokerprofiel, deze klant had voorheen dure orginele honden transportkooien achter in zijn auto met ronde aluminium spijlen maar zijn herdershonden sloopte gewoon de spijlen of trokken deze krom.

Nu heeft deze klant zelf fronten gemaakt met op maat gezaagd kokerprofiel en blindverbindingen en deze kokers dichter op elkaar geplaatst zodat zijn honden er onmogelijk nog met hun snuit door kunnen, Bovendien is vierkant kokerpofiel veel sterker dan het ronde profiel van de orginele kooien.

Bedankt voor de foto's. Wij wensen deze klant nog veel plezier met zijn nieuwe honden transportkooien.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Antwerpen ( Belgie ) welke van bruut extra kokerprofiel zelf diverse fronten heeft gemaakt voor zijn honden benche's. Uiteraard hebben wij ook de schanieren en de schuifslotje's geleverd. Ziet er prima uit we wensen deze klant nog veel plezier met zijn hondenbenche's.

Bedankt voor de foto's.


 

Onderstaande foto's komen van een klant uit Rheden welke naar eigen inzicht van bruut extra kokerprofiel en 3 mm trespa beplating zelf een uitneembare bensch ( transportbox ) heeft gemaakt voor zijn honden. Boven op de bensch zit een noodluik voor het bij nood de honden uit de bensch te kunnen laten. Uiteraard hebben wij ook de schanieren en de grendels geleverd.
Ziet er prima uit we wensen deze klant nog veel plezier met zijn hondenbench.

Bedankt voor de foto's.
 

Onderstaande foto komt van een klant uit Lelystad welke van bruut extra kokerprofiel zelf diverse fronten heeft gemaakt voor zijn honden benche's. Uiteraard hebben wij ook de schanieren en de schuifslotje's geleverd. Ziet er prima uit we wensen deze klant nog veel plezier met zijn hondenbenche's.
 

Onderstaande foto's komen van een klant uit Angerlo welke naar eigen inzicht van bruut extra kokerprofiel en 3 mm trespa beplating zelf een uitneembare bensch ( transportbox ) heeft gemaakt voor zijn hond.

Uiteraard hebben wij ook de schanieren en de grendels geleverd.

Ziet er prima uit we wensen deze klant nog veel plezier met zijn hondenbench.

Bedankt voor de foto's.