Onze Tevreden klanten 1. 

Cattery's    

Hier volgen enkele foto's van de door ons gebouwde Cattery's welke onze tevreden klanten ons hebben toe gestuurd  !!!!!!!!!!

Alvast Bedankt !!!!

Deze cattery is tevens speciaal voor deze klant op maat gemaakt zoals u ziet past deze dan ook perfect op haar balkon.

De klant heeft deze cattery zeer leuk aangekleed zoals u kunt zien en heeft snelle raps gebruikt zodat de cattery snel af te breken is en ook zo weer in een andere ruimte op te bouwen.

Ook deze klant wensen wij nog vele jaren plezier met haar cattery en de snoezige bewoners !!!

Deze foto's zijn van afkomstig van een klant uit Harderwijk welke bij ons een cattery heeft gekocht afmeting 300 cm breed x 130 cm diep x 180 hoog. De cattery is tevens zeer leuk ingericht en word bewoond door diverse katten.

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en de bewoners.

Deze onderstaande foto komt van een klant uit Deventer de afgebeelde cattery  heeft een standaard afmeting van 200 cm breed x 100 cm diep x 200 hoog en past daarom vrijwel in iedere tuin.

Wij wensen deze klant ook zeer veel plezier met hun cattery en de bewoners.

Deze  onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Zeist welke de cattery tevens gebruikt voor hun honden een veilig onder komen te bieden.

Ook deze klant wensen wij nog jaren plezier met hun Cattery en of hondenren.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Cuijk. Afmeting 300 cm breed 102 cm diep en 200 cm hoog.

Ook deze klant heeft werkelijk een speelpaleis voor zijn huisdieren gemaakt compleet met krabpalen etc.. Vanzelf sprekend wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn huisdieren en de prachtige kooi.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Huissen welke met houten boomtakken en plateau's zijn kattenren heeft ingericht. De kattenren is uitgerust met een sluis en de klant heeft zelf een gat in de muur vervaardigd zodat de katten zelf in de ren en uit de ren kunen lopen. Afmeting is 412 cm breed x 102 cm diep x 180 cm hoog.

Wij wensen deze klant nog vele jaren plezier van deze werkelijk prachtig mooie ingerichte kooi !!!

Bedankt voor de mooie foto's.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Schiedam welke bij ons een cattery heeft een aangekocht met een standaard afmeting van 310 cm breed x 102 cm diep x 202 cm hoog met een extra hoge deur van 180 cm. De klant heeft een kattenluikje in de muur gemonteerd zdat de katten zelf naar binnen en naar buiten kunnen.

Ziet er prima uit wij wensen deze klant den nog vele jaren plezier met zijn cattery en uiteraard de bewoners hiervan.

We krijgen helaas niet van al onze klanten foto's of een reactie in ons gastenboek maar wilt u ook hier met uw foto van uw bij ons aangekochte cattery staan?

Geen probleem mail ons uw foto liefst als deze bewoond is door uw huisdier ( ren) en een eventuele reactie en / of laat een leuke reactie in ons gastenboek achter.

Fotoformaat graag groter dan 400 x 400 pixels

Alvast bedankt voor het vertrouwen in ons en de samenwerking !!!