Onze Tevreden klanten 2.

Cattery's   

Hier volgen enkele foto's van de door ons gebouwde Cattery's welke onze tevreden klanten ons hebben toe gestuurd  !!!!!!!!!!

Alvast Bedankt !!!!

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Arnhem welke bij ons diverse cattery's heeft aan gekocht. De cattery's zijn zeer leuk ingericht en worden bewoond door diverse soorten katten.

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery's en de bewoners.

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Rotterdam welke bij ons een cattery heeft aangekocht. De cattery heeft een standaard afmeting van 408 cm breed x 209 cm diep x 202 cm hoog is zeer leuk ingericht en word bewoond door 9 diverse soorten katten.

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en de bewoners hiervan.

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Harderwijk welke bij ons een cattery heeft aangekocht. De cattery heeft een afmeting van 300 cm breed x 100 cm diep x 202 cm hoog en is voorzien van een sluis waardoor het voor de katten mogelijk is om zelf de cattery te betreden ( jammer dat dit op de foto's niet zichtbaar is) voor de rest is deze cattery zeer fraai en leuk ingericht en word bewoond door twee katten.

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en uiteraard de bewoners.

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Beneden Leeuwen welke bij ons een cattery heeft aangekocht. De cattery is speciaal voor de klant op maat gemaakt en heeft een afmeting van 269 cm breed x 102 cm diep x 227 cm hoog is zeer leuk ingericht en worden bewoond door 3 diverse soorten katten.

Uteraaard wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en de bewoners hiervan.

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Heemskerk welke bij ons een zeer royale cattery heeft aangekocht. De cattery heeft een afmeting van 514 cm breed x 280 cm diep x 202 cm hoog voorzien van een trespa achterwand en een zeer ruim gescheiden binnenhok ( foto 2) Deze cattery word bewoond door diverse persen.

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en zijn bewoners.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Nijmegen welke bij ons een muurmodel cattery heeft aangekocht voor op zijn balkon. Deze cattery heeft een afmeting van 306 cm breed x 58 cm diep x 150 cm hoog. Uiteraard precies op maat gemaakt zoals de klant deze wenste. Deze klant heeft zelf de onderste spijlen het originele gedeelte van zijn balkon bekleed met gaas. Ziet er prima uit!

Ook wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn balkon cattery en uiteraard de bewoners.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Gorichem waarwij een standaard bruut aluminium cattery voor hebben vervaardigd met aangepaste hoogte afmeting: 209 cm breed x 102 cm diep x 185 cm hoog. Deze klant heeft zelf de aansluiting van zijn woning naar de ren gemaakt van trespa.

Ziet er prima uit wij wensen deze klant nog vele jaren plezier met zijn cattery en de bewoners hiervan.

Onderstaande twee foto's komen van een klant uit Dordrecht afmeting is standaard 209 cm.breed 102 cm.diep x 202 hoog . Het deurpanneel is op zijn kop geplaatst (dus iets aangepast) maar de katten kunnen nu zelfstandig door het raam naar binnen en naar buiten. Verder is hij ingericht met een krabpaal en een paar planken waarop ze kunnen lopen.

Bedankt voor de  mooie foto's

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Heerenveen welke van een bestaande overkapping een enorme buitenspeelplaats heeft gemaakt voor hun huiskatten. De al bestaande overkapping is verlengt met geanodiseerde gaas dakpanelen 240 cm diep x 285 cm breed, het front is afgewerkt met een hoge deur 180 cm x 60 cm breed.

Totale afmeting van het front 285 cm breed x 213 cm hoog aangepast op de hoogte van de al bestaande overkapping. Ziet er prachtig uit!

Ook wensen wij deze klant nog veel met deze gigantische katten speeltuin waar de dieren veilig naar buiten toe kunnen.

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Woudenberg welke bij ons een zeer royale cattery heeft aangekocht. De cattery heeft een afmeting van 510 cm breed x 209 cm diep x 202 cm hoog en is verdeeld 5 aparte kooien met elk een eigen voederplateau en 3 kooien zijn afgewerkt met een extra hoge deur van 180 cm. Bedankt voor de foto's.

Wij wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en zijn bewoners.