Onze Tevreden klanten 3.

Cattery's   

 

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Eindhoven welke bij ons een cattery heeft aangekocht. De cattery is zwart gepoedercoated en speciaal voor de klant op maat gemaakt en heeft een afmeting van 296 cm breed x 102 cm diep x 202 cm hoog met exta hoge deuris zeer leuk ingericht en worden bewoond door Boskatten.

Uteraaard wensen wij deze klant nog veel plezier met zijn cattery en de bewoners hiervan. 

 
 
 
Deze klant heeft enkele weken later nog 2 extra panelen en een dakpaneel bij ons besteld om deze cattery nog 80 cm dieper te maken en een aansluiting op de bestaande schuifpui te verkrijgen om hier een sluis te creeeren zodat de boskatten vrije toegang hebben om naar buiten te kunnen.
 
 
 

Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Barendrecht  waar wij een scheidingwand in zwart gepoedercoated en speciaal voor  tussen 2 al bestaande muren op maat gemaakt en heeft een afmeting van 366 cm breed x 190 cm hoog met exta hoge en brede deur zodat de persische veilig naar buiten kunnen.

Uteraaard wensen wij deze klant nog veel plezier met de afscheiding.

 
 
Onderstaande foto's zijn van afkomstig van een klant uit Apeldoorn waar wij een ren in poedergecoated antraciet grijs voor hebben gerealiseerd de afmeting is 209 cm breed x 102cm diep x 185 cm hoog met extra hoge deur zodat deze zeer mooie maincoon veilig naar buiten kan.


Voor het dak zijn 5 liggers gebruikt i.p.v. 3 liggers dit op de klant zijn verzoek zodat he golfplaten dak over de gehele kooi goed word ondersteund.

Uiteraard wensen wij deze klant nog veel plezier met deze super mooie ren.

Onderstaande foto is van afkomstig van een klant uit Maastricht  waar wij een scheidingwand in antaciet poedercoated en speciaal voor  tussen 2 al bestaande muren op maat gemaakt en heeft een afmeting van 201,7 cm breed x 206 cm hoog met exta hoge en brede deur zodat de katten veilig naar buiten kunnen.

Uteraaard wensen wij deze klant nog veel plezier met deze afscheiding.