Onze tevreden klanten 1. !!! 

Vogel Voliere's      

Hier volgen enkele foto's van de door ons gebouwde vogelvoliere's welke onze tevreden klanten ons hebben toe gestuurd  !!!!!!!!! 

Alvast bedankt !!!!!!

Deze foto is van een klant uit Lisse ( Nabij Schiphol ) welke bij ons een papegaaienkooi heeft besteld voor hun Roodstaart papegaai zodat de papegaai in de zomerdag lekker een fris neusje kan halen.

Zoals u kunt zien past de kooi perfect op de klant zijn balkon!!!!

Wij wensen Meneer en mevrouw dan ook vele jaren plezier met deze papegaaienkooi en zijn bewoner.

Deze klant uit Roggel ( Limburg) heeft de voliere zeer leuk aangekleed met verschillende soorten vogels.

De voliere is poeder gecoated groen met kunststof morsranden afmeting 300 cm breed 200 cm diep en 200 cm hoog met een aansluiting op het tuinhuisje.

Wij wensen deze klant ook veel plezier met deze voliere.

Onderstaande foto komt van een klant uit Ulft.

De voliere heeft een standaard maat van 208 cm breed 102 cm diep en 202 hoog met kunststof achterwand en boarding. Ook deze klant heeft werkelijk zijn best gedaan om er een mooie voliere van te maken voor zijn Rossela's

Uiteraard wensen wij deze klant nog jaren lang plezier met deze mooie voliere.

Onderstaande foto zijn afkomstig van een klant uit Veenendaal.

Deze voliere is poeder gecoated groen 19 x 19 x 145 gaas met een vol trespa achterwand, nachthok en boarding en een driegaats draaivoederplateau. De afmeting van deze voliere incl. nachthok is 363 cm breed 102 cm diep 180 cm hoog afgewerkt met een 16 mm lichtdoorlatend polycarbonaat dak.

Werkelijk een super mooie voliere. wij wensen deze klant dan ook veel plezier met deze voliere en de swiften welke deze voliere bewonen.

 

 

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomtig van een klant uit huissen welke zijn voliere zeer fraai heeft ingericht In de voliere is een extra luikje gemonteerd voor een optioneel nachthok maar deze klant heeft zelf een zeer mooi nachthok vervaardigd.

Ziet er super uit !!! Vanzelf sprekend wensen wij deze klant zeer veel plezier met deze voliere.

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van klant uit Ede welke zelf het dak, nachthok en de morsranden heeft gemaakt. Afmeting is standaard 208 cm breed x 102 diep x 180 hoog.

Ziet er prima uit, wij wensen deze klant tevens veel plezier met hun voliere.

 

 

Onderstaande foto's  zijn afkomtig van een klant uit Middenmeer ( Noord holland ).

De afmeting van deze voliere is 500 cm breed x 150 diep x 190 cm hoog voorzien van 12.7x12.7x105 Bekeart gaas speciaal voor tropen.

De klant heeft zelf de fundering gemaakt, wij hebben de voliere poeder gecoated groen extact op maat gemaakt zodat deze tussen de twee schuren van de klant past. Deze voliere is voorzien van een binnenhok in de schuur ook hier hebben wij twee panelen met deur en een 3 gaats voederplateau voor de klant gemaakt welke tevens extact tussen de binnen muren vann de schuur past en de ramen van de schuur voorzien aan de binnenzijde van wegklapbare gaaspanelen. Bij de uitvliegluiken is deze voliere voorzien van een 10 mm polycarbonaatdak.

Een juweel van een voliere voor tropische vogels wij wensen ook deze klant nog jaren plezier met deze voliere.

Bedankt voor de foto's.

 

 

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Weert .

De afmeting van deze voliere is 300 cm breed x 200 cm diep x 190 cm hoog. Ook deze voliere is zeer fraai ingericht en past mooi tussen de twee tuinhuisjes van de klant in.

Vanzelfsprekend wensen wij ook deze klant nog vele jaren plezier met zijn voliere en de bewoners.

 

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Berkel en Rodenrijs de afmeting van deze voliere is 300 cm breed x 150 cm diep x 170 cm hoog voorzien van een trespa achterwand en trespa boarding.

Deze voliere is een zogenaamd muurmodel afgewerkt met een 10 mm licht doorlatend polycarbonaatdak. Ziet er goed uit uiteraard wensen wij deze klant nog jaren plezier van hun fraai ingerichte voliere.

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Nijmegen.

Deze voliere is een muurmodel poeder gecoated groen afmeting 500 cm breed x 102 cm diep x 200 cm hoog afgewerkt met een trespa boarding en nachthok met hier in een deurpaneel verwerkt en een 3 gaats voederplateau. Wij wensen deze klant zeer veel plezier met deze bijzonder mooie voliere en zijn argapornissen welke deze voliere bewonen.

 

 

 

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Amersfoort.

Deze voliere is poedergecoated groen en afgewerkt met trespa achterwand, zijwand en boarding. Afmeting 412 cm breed x 102 cm diep x 202 cm hoog.

Deze klant heeft werkelijk zijn best gedaan om zijn voliere leuk in te richten met wilgentakken ziet er super uit !!! Vanzelfsprekend wensen wij deze klant ook nog vele jaren plezier met zijn voliere en de bewoners.

 

Onderstaande voliere is poeder gecoated groen afgewerkt met een trespa achterwand en boarding afmeting 175 cm breed x 135 cm diep en 200 cm hoog.

Deze klant heeft zijn voliere in het tuinhuisje geplaatst naast zijn konijnen om zijn rommelhoek een leuke bestemming te geven. Wij wensen deze klant veel plezier met zijn nieuwe voliere en de kanarie's welke deze voliere bewonen.

 

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Horsen welke bij ons een voliere van 300 cm breed x102 cm diep x 180 cm hoog aangekocht heeft.

Deze voliere is een zogenaamd muurmodel volledig afgewerkt met een trespa achterwand en boarding, het gaas is van esafort 16x16x1.2. Een prachtige voliere war wij deze klant dan ook vele jaren plezier mee wensen.

 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Utrecht.

De klant heeft zijn oude houten voliere vervangen voor deze poeder gecoated voliere deze heeft een afmeting 270 cm breed x 280 cm diep x 202 cm hoog. Deze voliere is aan de achterzijde en beide zijkanten afgewerkt met trespa. 1M2 sluis links achterin de voliere en de voorzijde is voorzien van 16 x 16 x 1.2 gaas en neerklapbare luiken voorzien van plexiglas.

Een super mooie voliere!!! De klant noemt het zelf een paleis hier staan wij uiteraard compleet achter.

 

 

Onderstaande foto's komen van een klant uit Apeldoorn welke bij ons twee voliere's heeft aangekocht voor hun tropische vogeltjes. Afmetingen zijn 200 cm  breed x 200 cm hoog x 100 cm diep en de andere voliere heeft een standaard maat 312 cm breed x 202 cm hoog x 102 cm diep beide voliere's zijn voorzien van 12.7x12.7x1.2 gaas speciaal voor houden van tropische vogels.

De voliere's zijn in een hoekopstelling opgezet met in de hoek een nachthok voor de vogels.  Het ziet er zeer ruim en supergoed uit wij wensen deze klant dan ook jaren plezier met deze voliere's en hun tropische vogels.

 

 

 

Onderstaande foto komt van een klant uit Bodengrave. Deze voliere is poedergecoated groen afmeting 412 cm breed x 204 cm diep x 202 cm diep met een trespa nachthok. Deze voliere is voorzien van een polycarbonaat dak. Jammer dat de foto vanuit deze hoek is genomen zo komt de deze voliere niet echt tot zijn recht terwijl deze voliere echt een juweel is.Wel wensen wij uiteraard deze klant nog vele jaren plezier van deze voliere en de valkparkieten welke deze voliere bewonen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Rhenen waarvoor wij 8 binnen broedkooien hebben gerealiseerd voor papegaai achtige vogels. Het gaas is 25.4 x 25.4 x 1.75 afgewerkt met trespa tussen wanden. Afmeting 94 cm breed x 125 cm diep x totale hoogte 190 cm voorzien van 8 twee gaats draaivoederplateau's

Deze klant houdt er nu Rossela's in maar uiteraard is de mogelijkheid aanwezig om in deze broedkooien ook roodstaarten of kakketoe's te houden ( kweken ) ziet er super uit en uiteraard wensen wij ook deze klant nog vele jaren met deze broedkooien, Bedankt voor de mooie foto's.

 

 

  


 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Slootdorp ( Noord-Holland).

Deze voliere is een muurmodel in het bruut aluminium afmeting 514 cm breed x 102 cm diep x 202 cm hoog afgewerkt met een trespa boarding en nachthok met hier in een deurpaneel verwerkt en een 3 gaats voederplateau. Wij wensen deze klant zeer veel plezier met deze bijzonder mooie voliere en zijn argapornissen welke deze voliere bewonen.

 

 

 

We krijgen helaas niet van al onze klanten foto's of een reactie in ons gastenboek maar wilt u ook hier met uw foto van uw bij ons aangekochte voliere staan?

Geen probleem mail ons uw foto liefst als deze bewoond is door uw huisdier ( ren) en een eventuele reactie en / of laat een leuke reactie in ons gastenboek achter.

Fotoformaat graag groter dan 400 x 400 pixels

Alvast bedankt voor het vertrouwen in ons en de samenwerking !!!