Onze tevreden klanten 2. !!! 

Vogel Voliere's     

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Wijk bij Duurstede.

Deze voliere is poeder gecoated groen muurmodel 16 x 16 x 1.5 gaas met een Trespa boarding. De afmeting van deze voliere is 300 cm breed 102 cm diep 202 cm hoog.

Werkelijk een super mooie voliere. wij wensen deze klant dan ook veel plezier met deze voliere en de vinken welke deze voliere bewonen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Wijchen welke inmiddels al twee van deze voliere's heeft afgenomen. De afmeting van deze voliere is standaard 102 cm breed x 107 cm diep x 202  cm hoog voorzien van 19 x 19 x 1.45 esafort gaas ideaal voor kromsnavels de andere voliere is voorzien van 12.7 x 12.7 x 1.2 esafort gaas ideaal voor tropische vogels.

Wij wensen deze klant dan ook veel pezier met alle twee de voliere's en de bewoners hiervan.

Onderstaande voliere is poeder gecoated groen afmeting is standaard 209 cm breed x 102 cm diep en 202 cm hoog voorzien van een 3 gaats draaivoederplateau.

Deze klant heeft zelf een nachthok buiten de voliere gemaakt en zijn voliere zeer fraai ingericht. Het dak van deze voliere heeft de klant voorzien van groene damwandplaat en de achterzijde van doorzichtig damwandplaat. Wij wensen deze klant veel plezier met zijn nieuwe voliere en de kanarie's welke deze voliere bewonen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Waalwijk waar wij een voliere in bruut aluminium met trespa boarding voor hebben gemaakt incl. drie binnenvluchten gaas dikte 12.7 x 12.7 x 1.2 speciaal voor tropische vogels. De afmeting van de buiten voliere is 400 cm breed x 75 cm diep x 202 cm hoog.

De vogels kunnen via de bestaande ramen vanuit de voliere de binnen vluchten in vliegen.

De drie binnen vluchten hebben ieder een afmeting van 118 cm breed x 40 cm diep x 104 cm hoog voorzien van een trespa bodem en trespa tussen schotten met afsluitbare doorvlieg luiken d.m.v. schuif systeem. Deze drie binnen vluchten zijn ieder voorzien van een klein deurje maar ook het gehele front kan per vlucht worden weggeklapt ideaal voor het schoonmaken van de vluchten.

Uiteraard is de voliere met de drie binnen vluchten volgens  de klant zijn tekening en wensen op maat gemaakt. Wij wensen deze klant vanzelfsprekend zeer veel plezier met deze pracht voliere en hun tropische vogels.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Steenbergen.

Deze voliere is poeder gecoated groen voorzien van16 x 16 x 1.5 gaas. De afmeting van deze voliere is standaard 412 cm breed 102 cm diep 202 cm hoog. Deze voliere is voorzien van een ingebouwd 3 gaats RVS draaivoederplateau en de helft van deze voliere is voorzien van een 6 mm polycarbonaat dak.

Werkelijk een super mooie voliere. wij wensen deze klant dan ook veel plezier met deze voliere en de zebravinken welke deze voliere bewonen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Heerhugowaard. De afmetingen van deze voliere zijn 300 cm breed x 202 cm hoog x 100 cm diep afgewerkt met een trespa dak en kunstof boarding en 16 x16 x 1.5 gaas.

Het binnenhok is compleet agewerkt met tegelsen een gaas deurpaneel afmeting 200 cm diep x 200 cm breed x 250 cm hoog. Ziet er prima uit wij wensen uiteraard deze klant nog vele jaren plezier met zijn hobby. 

Onderstaande foto's komen van een klant uit Huissen.

Deze muurmodel voliere is poeder gecoated groen met kunstof boarding afmeting van deze voliere is 300 cm breed x 90 cm diep x 190 cm hoog voorzien van 16 x 16 x 1.5 gaas ideaal voor kanarie's en wildzang.

Ziet er fantastisch uit !!! Uiteraard vele jaren plezier gewenst met deze voliere.

Bedankt voor de mooie foto's

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Dordrecht waar wij een voliere in bruut aluminium met trespa boarding voor hebben gemaakt incl. een speciale inkeping voor de schoorsteen omat deze voliere op een zolder is geplaatst gaas dikte 19 x 19 x 1.45 speciaal voor kromsnavels. De afmeting van deze voliere is 410 cm breed x 150 cm diep x 190 cm hoog.

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Waalwijk waar wij een muurmodel voliere in bruut aluminium voor hebben gemaakt gaas dikte 16 x 16 x 1.5 speciaal voor kanarie's en wildzang. De afmeting van deze voliere is 306 cm breed x 206 cm diep x 202 cm hoog.

Deze voliere is voorzien van 2 x een 3 gaats draaivoederplateau een voor de kanarie's etc. en een voor de kwartels. Deze klant heeft zelf een polycarbonaatdak vervaardigd boven de voliere. Ziet er prima uit bedankt voor de foto !!!

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Amsterdam deze voliere heeft een 3mm trespa achterwand en boarding en is speciaal voor een klant op maat gemaakt met een openkant voor tegen een bestaande nachthok te plaatsen. Afmeting 175 cm breed x 100 cm diep en 185 cm hoog. Voorzien van 16 x 16 x 1.2 esafortgaas en een 3 gaats gegalvaniseerd draaivoederplateau.

Bedankt voor de mooie foto's !

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Ede deze voliere heeft een 3mm trespa achterwand  en een tussenwand  met een openkant voor tegen een bestaande muur te plaatsen. Afmeting 206 cm breed x 204 cm diep en 202 cm hoog. Voorzien van 19 x 19 x 1.45 esafortgaas. De voliere is gesplitst een gedeelte voor vogels en het andere gedeelte is bedoeld voor fredjes en ook voorzien van dubbel gaas.

Bedankt voor deze foto.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Apeldoorn welke bij ons een zogenaamd hoek / muurmodel voliere heeft aangekocht, van bruut extra aluminium met een 20 cm trespa boarding. Afmeting van deze voliere 204 cm breed x 206 cm diep verspringt naar 102 cm x 202 cm hoog voorzien van 16 x 16 x 1.2 esafort gaas.

Deze klant heeft zelf het polycarbonaat dak op de voliere gemaakt.

Ziet er prima uit en uiteraard bedankt voor de foto's.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Boskoop waar wij een muurmodel voliere in het poeder gecoated groen aluminium voor hebben gemaakt gaas dikte 12.7 x 12.7 x 1.05 speciaal voor tropen. De afmeting van deze voliere is 350 cm breed x 102 cm met een verspringing naar146 cm diep x 202 cm hoog verdeeld in 3 vluchten.

Deze voliere is verdeeld in 3 vluchten en staat op gesteld in een garage. Ziet er prima uit bedankt voor de mooie foto's !!!

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Nijmegen deze voliere heeft een openkant voor tegen een bestaande muur te plaatsen. Afmeting 306 cm breed x 204 cm diep en 190 cm hoog. Voorzien van 16 x 16 x 1.2 gaas. Deze klant had de voliere van zijn kinderen kado gehad en is elders in het land aangekocht. Wij hebben deze voliere voor deze klant ingekort ( bijwijze van uitzondering ) van de ongebruikelijk maat 204 cm naar de klant zijn wens 190 cm hoogte. Bedankt voor de foto.

 

 

We krijgen helaas niet van al onze klanten foto's of een reactie in ons gastenboek maar wilt u ook hier met uw foto van uw bij ons aangekochte voliere staan?

Geen probleem mail ons uw foto liefst als deze bewoond is door uw huisdier ( ren) en een eventuele reactie en / of laat een leuke reactie in ons gastenboek achter.

Fotoformaat graag groter dan 400 x 400 pixels

 

Alvast bedankt voor het vertrouwen in ons en de samenwerking !!!