Onze klanten met hun zelfbouw kooien & Voliere's 2.

Onderstaande klanten hebben bij ons losse materialen besteld al dan niet het aluminium en het trespa op maat gezaagd.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Melick ( Limburg ).

Bij deze klant hebben wij alle materialen afgeleverd en de klant heeft zelf zijn voliere gebouwd bestaande uit 6 vluchten met 19 x 19 x 1.45 gaas afgewerkt met trespa boarding en nachthokken en 3 gaats draaivoederplateau´s. Aan de achterzijde van deze voliere is over alle vluchten een lange overdekte sluis gebouwd.

Deze klant is 4 maanden bezig geweest met de bouw van deze voliere maar het resultaat mag er dan ook wezen. Dit ziet er geweldig uit onze complimenten en veel plezier met deze voliere toegewenst.

 

Op onderstaande foto's ziet u dat klant zelf een aluminium stellingkast bij een bouwmarkt aangekocht en deze heeft omgebouwd tot 2 broedkooien voor grote parkieten. Deze klant heeft bij ons kant en klare gewalste gaasmatten 19 x 19 x 1.45 aangekocht en deze rondom de stellingkast vast genageld en tevens aluminum kokerprofiel, trespa en klein matriaal om de fronten en deurtjes te vervaardigen. 

Ziet er prima uit wij wensen deze klant dan ook veel plezier met zijn zelf vervaardigde broedkooien.

      

Onderstaande foto's komen van een klant uit Nijmegen. Deze klant heeft een voliere gebouwd van bruut aluminium. De voliere is circa 15 meter breed en circa 3 meter diep verdeeld in 10 vluchten allen voorzien van 3 gaats gegalvaniseerd draaivoederplateau's en dubbel gewalst 19 x 19 x 1.45 gaas met 3 mm. trespa tussen wanden een juweel van een voliere in driehoek opstelling opgezet. In de verschillende vluchten worden grote parkiet soorten en geelkuifkaketoe's gehouden. De gehele voliere is voorzien van 16 mm. polycarbonaat dakbeplating en de diverse puntdakjes voorzien van dakpannen zijn de nachthokken. Ziet er prachtig uit. Wij wensen deze klant uiteraard veel plezier met zijn voliere.

Onderstaande foto komt van een klant uit Vinkeveen. Deze klant heeft een voliere gebouwd van bruut aluminium. De voliere is verdeeld in diverse vluchten en voorzien van 19 x 19 x 1.45 gaas en een 3 mm. trespa achterwand / morsranden. In de verschillende vluchten worden grote parkiet soorten gehouden. Ziet er prima uit. Wij wensen deze klant uiteraard veel plezier met zijn voliere.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Poortvliet ( Zeeland ). welke zelf uitvliegkooien heeft gemaakt voor zijn jonge dwerg papegaaien. Deze kooi is in totaal ca 600 cm lang 200 cm hoog en 90 cm diep. Deze kooi is in 4 delen opgebouwd, deze 4 delen kunnen gehalveerd worden zodat er 8 vluchten over blijven van 150 cm lang en 100 cm hoog.

Alle vluchten zijn opgebouwd van bruut aluminium en gaas van 19 x 19 x 1.45. De achterwand is van 9 mm. multiplex gemaakt. De bodem en tussenwanden welke tusssen de vluchten ingeschoven om de vluchten te delen zijn van 12 mm multiplex gemaakt. Aan de voorzijde een strook aluminium strip gemaakt van 8 cm hoog welke dient als morsrand.

Ziet er prima uit bedankt voor de foto's.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Berg en Dal.

Bij deze klant hebben wij alle materialen afgeleverd en de klant heeft zelf zijn voliere gebouwd bestaande uit 1 vlucht rondom zijn schuur met 16 x 16 x 1.2 gaas afgewerkt met groen trespa boarding en nachthok met pexiglas raam en 2 x een 3 gaats draaivoederplateau´s. Aan de bovenzijde van deze voliere is over de gehele voliere een polycarbonaatdak in speciaal profiel gemaakt.

Ziet er werkelijk perfect uit vooral de dak consructie !!!