Over ons !!!

Onze hobby begon toen wij zelf een voliere wilde gaan bouwen, waar kom je dan al gauw terecht bij een bouwmarkt zoals een Gamma, Praxis of een andere doe het zelfmarkt, etc. etc.

We schrokken echter van de prijzen, en dit waren zelfs de prijzen van geinpregneerd hout en een of ander merkloos gaas van 50 cm breed wat zeker binnen 5 jaar onderhoud zou gaan vergen.

Het aluminium kokerprofiel bij deze bouwmarkten was echt onbetaalbaar.

Aluminium kokerprofiel met hierop gegalvaniseerd merk (loos), chinees of groen geplastificeerd gaas werd wel op marktplaats aangeboden maar we schrokken eigenlijk nog een keer zo hard van de prijs, maarja het gaas zou zeker niet roesten volgens de verkopers en het was onderhoudsvrij zo werd ons verteld. Maar garantie kregen we NIET op dit product.

Wij dachten wij kunnen dit minstens een keer zo goedkoop en zeker een stuk beter als al onze concurenten zo is LOWBUDGETVOLIERE & KATTENRENNEN ONTSTAAN.

Uiteindelijk is dit ons gelukt en inmiddels hebben wij ons geheel gespecialiseerd in vervaardigen van kleine dierverblijven tot aan zeer luxe grote dierverlijven al dan niet afgewerkt met trespa of met een kunstof beplating.

 Al vele van onze tevreden klanten hiervan overtuigt en ook u zal zelfs hiervan overtuigt raken na uw speurtocht op marktplaats.nl danwel speurders.nl, enz. enz. dat wij werkelijk de goedkoopste in eerste klasse A- merk aluminium kwaliteits kooien & Voliere's met aantoonbaar A-merk gaas zoals Esafort gaas zijn.

Bij ons geen addertjes onder het gras de prijs is de prijs niks meer niks minder en veranderd dus niet bij daadwerkelijke bestelling.

Handje klap zoals op een markt doen we niet aan want we zijn al de goedkoopste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIJK EN VERGELIJK MAAR GERUST  EN LET U VOORAL DANWEL OP DE AFWERKING, MERK EN DE KWALIITEIT  !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lowbudgetvoliere meet zich niet alleen met de prijs van andere maar met de prijs en kwaliteit.

Dit betekend dat wij zeker niet de goedkoopste zijn in de volierebouw in het algemeen maar wel als u ons vergelijkt met de all- round volierebouw.

Dit betekend volierebouwers die al het gaas eerst walsen alvorens deze bevestigd word en welke ook trespa verwerken in hun voliere's en maatwerk kunnen leveren met aantoonbaar A kwaliteits materialen. 

Met andere spreekwoordelijke woorden laat u niet in de boot nemen door aanbieders welke voliere panelen aanbieden op marktplaats voor € 30,- p.stuk maar overtuig u van de kwaliteit alvorens u blindelings aankoopt.

Al vele tevreden klanten zijn u voor gegaan !!!!!!

Alleen het allerbeste A-materiaal leveren wij u en wij streven vooruit.

Mocht u toch onverhoopt over ons product niet tevreden zijn dan lossen wij dit uiteraard correct op.