Papegaaien huiskamer kooien 1

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Beverwijk waar wij 5 kooien antraciet grijs poedergecoated op maat hebben gemaakt bespannen met  19 x 19 x 1,45 esafort gaas.
De afmeting 90 cm breed x 90 cm diep x 190 cm hoog.
Deze kooien zijn allen voorzien van een 3 mm trespa achterwand verwerkt in flens profiel met een 30 cm hoge boarding en 3 mm trespa schuiflade, een 3 gaats RVS draaivoederplateau.
Deze kooien zijn verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooien gemonteerd zijn
.Op onderstaande foto's kunt u een kooi zien welke wij voor een klant in Dusseldorf ( Duitsland ) hebben gemaakt.
De kooi is poedergecoated zwart en op maat gemaakt voor deze klant, bespannen met  16 x 16 x 1,2 esafort gaas.
De afmeting 102 cm breed x 106 cm diep x 200 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een 3 mm trespa achterwand verwerkt in flens profiel met een 26 cm hoge boarding en 3 mm trespa schuiflade.  

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Gorinchem waar wij een bruut extra aluminium met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn blauw gele ara hebben gemaakt.
De afmeting is 90 cm breed x 75 cm diep x 180 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een  4 mm plexiglas linkerzijde en een 3 mm trespa achterwand verwerkt in flens / lip profiel met een 30 cm hoge boarding en 3 mm trespa schuiflade, een 3 gaats RVS draaivoederplateau.
Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.

Onderstaande 2 foto's zijn afkomstig van een klant uit Hellevoetsluis waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor hun blauw gele ara hebben gemaakt.
De afmeting is 100 cm breed x 75 cm diep x 200 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een  trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, een 3 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl van de deur.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.
Werkelijk een super mooie kooi welke een papegaaien leven mee gaat bij normaal gebruik !   

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Sittard waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn 2 grijze roodstaart papegaaien hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 126 cm breed x 70 cm diep x 160 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een  trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, twee maal een 2 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd aan beide zijde's op de middenstijl .

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.
  Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Sittard welke zeer tevreden was over de levering van de eerste kooi dat hij ook een kooi voor buiten heeft besteld.
Deze kooi is poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas welke wij voor zijn 2 grijze roodstaart papegaaien hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 102 cm breed x 65 cm diep x 160 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een  trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, twee maal een 2 gaats RVS draaivoederplateau op verzoek van de klant ingebouwd aan de voorzijde op de middenstijl .

Deze kooi is net zoals de eerste kooi voorzien van slijtstokken en een schommel !

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Dilsen-Stokkem ( in Belgie )  waar wij een  kooi in het antraciet grijs poedergecoated op maat hebben gemaakt bespannen met  25,4 x 25,4 x 2,05 esafort gaas.
De afmeting 100 cm breed x 70 cm diep x 150 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een 3 mm trespa achterwand en rechter zijwand ( zodat de muren ontlasting vrij blijven ) met een 30 cm hoge boarding en 3 mm trespa schuiflade, een 3 gaats RVS draaivoederplateau.
Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn
.


 Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Hellevoetsluis.
Deze kooi is poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas welke wij voor zijn 3 papegaaien hebben gemaakt.
De afmeting is 100 cm breed x 75 cm diep x 160 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een  trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, twee maal een 2 gaats RVS draaivoederplateau op verzoek van de klant ingebouwd aan de voorzijde op de middenstijl .