Aluminium panelen met zwart poeder gecoated gaas 2.

Al het gaas word eerst gewalst alvorens het word verwerkt op een paneel !!!

U wilt een prachtige afwerking van uw vijver en u kostbare vissen in uw vijver een veilig onderkomen bieden en beschermen tegen reigers en vallend blad van bomen in de buurt van de vijver voor een betaalbare prijs dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwart poedergecoated gaas, dit gaas veel gebruikt bij vijverafdekkingen, tegenover de ( doorgaans) donkere ondergrond van de vijver valt dit gaas veel minder op en kunt u beter in de vijver kijken.
Helaas is prijs iets hoger dan de gegalvaniseerde gaas versie !Onderstaande foto's komen van een klant uit Stein ( Limburg ).
Waar wij 7 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 7 x 155.5 cm x 98.7 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.
Er is rondom de panelen een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd voor een nog strakker resultaat en afwerking.


Met deze hoeklijn profielen vallen de panelen tussen de vijver in maar dit is enkel mogelijk als vijver rand vlak is met bijv. leisteen of iets dergelijks en u dient dan de exacte binnen maatvoeringen van de vijver aan ons door te geven.
En u dient na te kijken of uw vijver haaks is !

Alleen geschikt voor het weren van katten en reigers dus niet om de vijver kindveilig te maken !


Onderstaande foto's komen van een klant uit Sevenem ( Limburg ).
Waar wij 1 poedergecoated antraciet vijverpaneel op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 216 cm x 98 cm met een uitsparing van 6.5 cm x 5.5 cm voor de pomp toevoer.
Er is rondom het paneel een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd voor een nog strakker resultaat en afwerking.


Zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.


Onderstaande foto's komen van een klant uit Moerzeke België.
Waar wij 5 poedergecoated zwart vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 5 x 159 cm x 96.8 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.

Met een uitsparing van 19 cm x 15 cm voor de waterval.


 

 


Onderstaande foto's komen van een klant uit Donk ( België ).
Waar wij 3 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 3 x 102 cm x 108 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.

Er is rondom het paneel een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd voor een nog strakker resultaat en afwerking.


Onderstaande foto's komen van een klant uit Epse .
Waar wij 7 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 3 x 185.6 cm x 102 en 4 x 188.7 cm x 96.4 cm met zwart poedergecoated 16x16x1.2 gaas speciaal bedoelt voor blad en eikels van de eikebomen uit de vijver te weren.
Er is op de kopse zijde van de panelen een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd zodat de vijverpanelen tussen de vijverrand hangen en in de L op elkaar rusten met dubbel kokerprofielen.

( Deze constuctie is niet geschikt voor kind veiligheid ).
Onderstaande foto's komen van een klant uit Heerhugowaard.
Waar wij 2 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 2 x 128.5 cm x 91.5 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.

Er is rondom het paneel een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd zodat de vijverpanelen tussen de vijverrand hangen en voor een nog strakker resultaat en afwerking.Onderstaande foto's ( gemaakt door een beveiliging camera ) zijn ingestuurd door een klant welke enkele dagen nadat hij de panelen op de vijver had gelegt al een bezoekje van de reiger kreeg.
Deze keer vist de reiger achter het net !Onderstaande foto's komen van een klant uit Rotterdam.
Waar wij een poedergecoated zwart vijverpaneel op maat voor de klant hebben gemaakt maatvoering 100 cm x 201.5 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.
In het midden een uitsparing van 44 cm x 44 cm gemaakt voor de water ornament.
Er is rondom de panelen een aluminium hoeklijn profiel 20 mm x 40 mm gemonteerd voor een nog strakker resultaat en afwerking.


Onderstaande foto's komen van een klant uit Erpe Mere ( België ).
Waar wij 21 poedergecoated zwart vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt.
De panelen hebben diverse maatvoering met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.
Onderstaande foto's komen van een klant uit Scharendijke (zeeland).
Waar wij 4 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt.
De panelen hebben een maatvoerng van 140 cm x 87 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.

Onderstaande foto's komen van een klant uit Landgraaf.
Waar wij 4 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt.
De panelen hebben een maatvoerng van 150 cm x 87.5 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.
Met een uitsparing in een van de panelen van 10 cm x 12 cm.
Deze klant heeft zelf hoeklijn profielen in de vijver geplaatst waar de panelen op rusten en de mooi gelijk met de vijver rand liggen.

Hieronder de oude situatie met een net.Hieronder de nieuwe situatie met de aluminium vijverpanelen.Onderstaande foto komt van een klant uit Heumen.
Waar wij 3 poedergecoated antraciet vijverpanelen op maat voor de klant hebben gemaakt.
De panelen hebben een maatvoerng van 200 cm x 80 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.

Met een uitsparing in een van de panelen van 59 cm x 5 cm.Onderstaande foto's komen van een klant uit Udenhout.
Waar wij 10 poedergecoated zwart vijverpanelen op maat voor de klant zijn zwemvijver hebben gemaakt.
De panelen hebben een maatvoerng van 320 cm x 92 cm met zwart poedergecoated 19x19x1.45 gaas.
0p speciaal verzoek van deze klant hebben wij extra profielen onder de panelen geplaatst dus het aluminiun is 40 mm. dik i.p.v. 20 mm. dik waardoor de panelen niet kunnen door zakken op de deze gigantische grote overspanning.