Onze tevreden klanten 3. !!! 

Vogel Voliere's     

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Overasselt.

Deze voliere is poeder gecoated groen 19 x 19 x 1.45 gaas met een uitvliegluik en een trespa doorvoer sluis zodat de vogels evt. ook naar binnen verblijf kunnen vliegen zonder de rabbat delen te kunnen aantasten, deze klant heeft een betonnen vloer gestort op maat en heeft de voliere hieraan verankerd en gekozen voor een Trespa zij en achterwand speciaal voor de zeer harde wind welke in het buiten gebied nog al eens kan waaien. De afmeting van deze voliere is 412 cm breed 102 cm diep 202 cm hoog incl een 3 gaats draaivoederplateau.

Werkelijk een super mooie voliere. wij wensen deze klant dan ook veel plezier met deze voliere en de dwerg papaegaaien welke deze voliere bewonen.

Voor het binnen ( nacht ) verblijf is gekozen voor een bruut standaard muur voliere met 3 gaats draaivoederplateau en een gaaspaneel om het raam kozijn te beschermen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Haarlem ( NH ) welke meerdere voliere's bij ons heeft aangekocht in het bruut aluminium alle voliere zijn voorzien 19 x 19 x1.45 esafort gaas. De afmetingen van onderstaande voliere is 1.53 cm breed x 1.53 cm diep x 202 cm hoog.

Hier worden grasparkieten in gehouden.

Onderstaande voliere heeft een afmeting van  416 cm breed x 204 cm diep x 202 cm hoog.  
Met een sluis erachter van 4.16 cm breed x .83 cm diep x 202 cm hoog
Deze voliere is onderverdeeld in 4 aparte vluchten.
In deze voliere worden Neophema parkieten gehouden.

Onderstaande volere heeft een afmeting van 408 cm breed x 1.02 cm diep x 202 cm hoog
In deze voliere worden Valkparkieten en Roodrug parkieten gehouden. We wensen uiteraard ook deze klant veel plezier met zijn voliere's en de bewoners.

Bedankt voor de foto's en het vertrouwen in ons.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Maastricht.

Deze voliere is poeder gecoated groen 16 x 16 x 1.2 gaas met een Trespa achterwand. De afmeting van deze voliere is onbekend, incl een 3 gaats RVS draaivoederplateau.

Werkelijk een super mooie voliere. wij wensen deze klant dan ook veel plezier met deze voliere en de kanarie's welke deze voliere bewonen.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Woudenberg.

Deze voliere is in het bruut aluminium afmeting 412 cm breed x 102 cm diep x 202 cm hoog afgewerkt met een trespa boarding en achterwand. Het nachthok met hier in een deurpaneel en uitvliegluik verwerkt. Wij wensen deze klant zeer veel plezier met deze bijzonder mooie voliere en zijn argapornissen welke deze voliere bewonen.

 
 

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Katwijk aan zee (ZH). Deze papegaaienvoliere is groen poedergecoated en bespannen met  25.4 x 25.4 x 205 esafort gaas. Deze voliere is voorzien van een 3 mm trespa achterwand, boarding en 3 trespa schuiflade's, 2 x 3 gaats gagalvaniseerd draaivoederplateau. Ook zijn er deuren gemonteerd voor de broedblokken aan beide zijde. De voliere is bestemd voor een koppel kaketoe's. Een juweel van een papegaaienvoliere. Afmeting 270 cm breed 80 cm met een facet naar 90 cm diep en 200 cm hoog. Boven deze voliere is een 16 mm polycarbonaatdak in speciaal profiel gemonteerd waardoor het polycarbonaat bijna onzichtbaar is !!! De broedblokken zijn ook door ons zelf van watervaste plaat gemaakt.