Papegaaien huiskamer kooien 2

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Ichtegem in België waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn grijze roodstaart papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 102 cm breed x 107 cm diep x 180 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, linkerzijde van de kooi is 3 mm. plexiglas en een gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl van de deur.
Het dak heeft een afschot van 2 cm met een polycarbonaatdak in aluminium profiel.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Kloosterzande waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn grijze roodstaart papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 100 cm breed x 60 cm diep x 160 cm hoog.

Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Haarlem waar wij een poedergecoated zwart aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor haar geelkuif kakketoe hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 80 cm breed x 80 cm diep x 160 cm hoog.


Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit België waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor hun blauw gele ara hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 102 cm breed x 80 cm diep x 180 cm hoog met een plexiglas achterwand.
 


Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Kerk Avezaath waar wij een poedergecoated antraciet aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn grijze roodstaart papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 120 cm breed x 70 cm diep x 180 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, De linkerzijde en recterzijde van de kooi zijn voorzien van demontabel 3 mm. plexiglas panelen en een 2 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd rechts onderin de boarding.
Het dak heeft een afschot van 2 cm met een polycarbonaatdak in aluminium profiel.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.

Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Den haag,
Waar wij een bruut extra aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor haar twee witkuif kaketoe papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 120 cm breed x 75 cm diep x 177 cm hoog.
Deze kooi is op verzoek van de klant voorzien van een gaas achterzijde en een 15 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, twee maal een 3 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl van de deur.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.


Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Zulte  ( Belgie ).
Waar wij een poedergecoated antraciet grijs aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn blauw gele ara papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt in de grootste maat welke wij kunnen leveren in dit soort kooien n.l. 126.5 cm breed x 100 cm diep x 200 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, een 3 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl naast de deur.
Tevens hebben wij de kooi voorzien van twee slijtstokken van 126.5 cm breed en een slijtstok schommel ( onverwoestbaar / sloopvrij ) Gegarandeerd zelfs voor dit soort grote vogels.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. gelagerde zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.
Een zeer ruime huiskamer kooi voor deze gigantische vogel.


Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Enighausen,
Waar wij een zwart poedergecoate aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor hun edel papegaai hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 126 cm breed x 75 cm diep x 150 cm hoog.
Deze kooi is op verzoek van de klant voorzien van een trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding een trespa schuiflade en een 3 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl van de linkerzijde.

Deze kooi is verrijdbaar d.m.v. zwenkwielen welke onder de kooi gemonteerd zijn.
Onderstaande foto's zijn afkomstig van een klant uit Rotterdam.
Waar wij een poedergecoated antraciet grijs aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn twee grijze roodstaart papegaaien hebben gemaakt.
De afmeting is speciaal op verzoek gemaakt namelijk 150 cm breed x 70 cm diep x 160 cm hoog.
Deze kooi is voorzien van een trespa achterzijde en een 30 cm hoge boarding en een trespa schuiflade, twee maal een 2 gaats RVS draaivoederplateau ingebouwd op de middenstijl aan beide zijkanten.Onderstaande foto is afkomstig van een klant uit Rotterdam Pernis waar wij een poedergecoated zwart aluminium papegaaienkooi met  25.4 x 25.4 x 2.05 esafort gaas voor zijn rose kakketoe hebben gemaakt.
De afmeting is naar wens gemaakt 126.5 cm breed x 80 cm diep x 190 cm hoog.
Zoek de rose kaketoe in deze gigantische kooi.